De Band

about

DE BAND

De begeleidingsband o.l.v. Nick Bult bestaat uit muzikanten die zelf onderdeel uitmaken van de popgeschiedenis. Grote evenementen als het Amsterdam Diner en Strand Festival worden door hen ondersteund. De band begeleidde artiesten als Robin S, Waylon, Loïs Lane, Jeroen van der Boom, Alides Hidding, Shirma Rouse, Berget Lewis, Trijntje Oosterhuis, Romy Monteiro, Glennis Grace, Kenny B en vele anderen. Nick Bult All Star Band is te boeken voor evenementen en festivals en kan naast het begeleiden van (internationale) namen, sets covers spelen met eigen vocalisten.

Nick Bult

MD/Piano/Vocal (foto: Marcel Kelfkens)

Als muzikaal leider zorgt Nick voor de muzikale afstemming met de artiesten, de arrangementen en het aansturen van de band.

Nick maakte deel uit van gerenommeerde popgroepen als Ten Sharp en de René Froger Band. Hij tourde een aantal jaren met Boudewijn de Groot en Venice. Als sessiemuzikant begeleidde hij bekende namen als: Randy Crawford, Sister Sledge, Marco Borsato, Tony Hadley (Spandau Ballet), 3JS en vele anderen. Ook speelde hij in de statenhal in Den Haag in 2005 een paar nummers mee tijdens het concert van zijn grote idool Jackson Browne. Nick is bandleider van Charly Luske en TOP 2000 Live.

Naast zijn rol als begeleider is Nick een geliefd vocalist. Hij is te horen op de platen van o.a. Jan Smit, Ten Sharp, de Memoriesband, Gordon, Vangrail, Ferry van Leeuwen, diverse reclamespots en op de DVD van Marco Borsato die hem vroeg als backingvocalist tijdens de Symphonica in Rosso tour 2006, Wit Licht in 2008 en 3Dimensies in 2010.

Vind zijn volledige biografie op nickbult.nl

Lean Robbemont

Drums (alt. met Arie den Boer) (foto: Robin van Straaten)

Geïnspireerd door drummers als Tony Williams en Steve Gadd, is Lean vastbesloten om Jazz te studeren in Rotterdam. Hier raakt hij in contact met Joost Kroon en kwam via hem terecht bij Leona Philippo en viel hij o.a in bij New Cool Collective.

In 2010 wordt hij de vaste drummer van Alain Clark en speelt hij de jaren erna met artiesten als Ali B., Sandra van Nieuwland, Sven Hammond Soul, DO en Edsilia Rombley. Tegenwoordig is Lean o.a. vaste drummer van Waylon.

Naast het spelen en lesgeven is Lean ook actief als studiomuzikant.

Arie den Boer

Drums (alt. met Lean Robbemont) (Foto: Cees v.d. Ven)

Arie den Boer is misschien wel de meest veelzijdige Nederlandse slagwerker van dit moment. Hij beheerst talloze muziekstijlen op het hoogste niveau en treedt op als drummer of percussionist voor een breed scala aan (internationaal) bekende en minder bekende artiesten, orkesten, musicals en televisieprogramma’s, waaronder de Servische band ‘Slobodan Trkulja & Balkanopolis, de Kaapverdische zangeres Suzanna Lubrano, het Metropole Orkest, The voice of Holland, Paul de Leeuw, Charly Luske, Rob de Nijs, en momenteel tourt hij met Jeroen van der Boom.

Naast veel studiosessies in het land heeft Arie een eigen studio waarin hij opnames verzorgt voor diverse opdrachtgevers, waaronder ‘Holiday on Ice’. Daarnaast geeft Arie privéles, masterclasses en clinics en is hij gastdocent bij diverse conservatoria. Gespecialiseerd in snare-drum techniek, bladmuziek lezen en interpreteren, Balkanritmes, werken in studio en vele andere onderwerpen.

Jan-Peter Bast

Keyboards (foto: Robin van Straaten)

Jan-Peter maakt(e) deel uit van: Thé Lau & Band, The Scene, City To City, Het Goede Doel, The Troupe, Angela Groothuizen en TOP 2000 Live. Behalve in vaste bands is Jan-Peter als sessiemuzikant en als musical director te vinden bij allerlei artiesten en producties zoals Songs in the key of life.

Naast zijn werk als uitvoerend musicus, is Jan-Peter conservatorium-docent.

Jules Pasdeloup

Gitaar (foto: Marcel Kelfkens)

Jules doet veel begeleidingswerk en tourde oa met Brigitte Kaandorp, Kinderen voor Kinderen (live-shows in de AFAS Live), Charly Luske, de Vredenburgconcerten van Percossa en Musicals in Concert. Jules is o.a. de vaste gitarist van TOP 2000 Live.

Marco Dirne

Bas/Bas-synthesizers (foto: Robin van Straaten)

Marco begeleidde VanVelzen, tourde met Fourtina (Nurlaila Karim), Songs in the key of life (Sabrina Starke en Ricardo Bugrust) en de Vredenburgconcerten van Percossa. Hij speelde met Waylon tijdes zijn AHOY-concerten en deed een tour met Richard Groenendijk. Daarnaast is Marco bandleider van de Kinderen voor Kinderen band, met wie hij jaarlijks concerten in AFAS Live speelt.

Blazerssectie o.l.v. Arjan Muusz

Sax/Trompet/Trombone (foto: Robin van Straaten)

Naast zijn baan als coördinator van de popafdeling van Conservatorium Haarlem heeft Arjan als saxofonist een zeer indrukwekkende referentielijst. Zo maakte hij deel uit van de concert- en clubtours van o.a. Alain Clark, Clouseau, Natalia, Soulsister, Sandra van Nieuwland, Sven Hammond Soul en Waylon en werkt hij op dit moment vooral met Tristan, Top2000live en the Royal Dutch Scam. Als sideman mocht hij in zijn carrière samen werken met o.a. Gloria Gaynor, The Trammps, The Four Tops, the Temptations, Gordon, Lee Towers, Gerard Joling, Jan Smit, Roel van Velzen, Toni Braxton, Herman Brood, Postmen, Direct, Trijntje Oosterhuis, Toni Hadley, Niels Geusebroek en Boudewijn de Groot.

Op talloze cd’s, dvd’s, commercials en films (o.a. Alles is Liefde, en De Tweeling) is zijn unieke geluid te horen. In zijn eigen productiestudio neemt hij regelmatig solo- of sectiewerk op voor verschillende artiesten en projecten.

Lesley van der Aa

Backing Vocal (foto: Marcel Kelfkens)

Lesley is een expressieve zangeres met een bijzonder warme, soulvolle stem en een opvallende uitstraling. Haar muzikale pad kruiste dat van vele anderen: o.a. Jan Smit, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Boston Tea Party, Milestoon & Friends, Sign en Jagged Soul.

Michèle van der Aa

Backing Vocal (foto: Marcel Kelfkens)

Michèle is een veelzijdig zangeres met een schat aan ervaring in de entertainmentindustrie.  Zo zingt zij in een aantal coverbands, is zij backing vocalist bij menig prominent artiest, was zij te zien in theatervoorstellingen van She Got Game.

Michèle zingt of zong bij o.a.: Glamourama, Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Jan Smit, Nick & Simon en 3JS.

Martin van der Starre

Lead Vocal (Foto: Robin van Straaten)

Rockzanger Martin van der Starre was in 2006 in alle grote theaters te zien in de rol van Judas in de musical Jesus Christ Superstar, waarvoor hij een Nominatie ontving voor de John Kraaijkamp Musical Award In de categorie ‘Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Productie’. Vervolgens vertolkte hij de hoofdrol in Route 66  en We Will Rock You (Nederland en België).   Met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht trad  Martin als leadzanger op bij de tournees Rock Opera in Concert en Going Dutch.

Daarnaast was Martin tot 2010 leadzanger van de Haagse coverband jeWelste en is hij een veelgevraagd sessiezanger en stemacteur in televisie series, films, games, radio jingles en commercials.  Tevens was hij van 2008 tot 2010 bij RTL4 te zien als zanger in de band van Ik Hou van Holland  en had Martin samen met Edwin Evers als KIDB de top -3 hit „Heel de Zomer Lang“. Martin tourt (inter)nationaal met Woodstock en was in de theaters te zien als één van de leadzangers van TOP 2000 Live.